Bir Sevdadır Bağlıkaya.  Bağlıkaya Belediyesi, Başkanımız Dursun ESER ile çalışmalara devam etmektedir.

....Başkanımız Dursun ESER

Göreve geldiği günden itibaren Bağlıkaya Halkımızın huzuru ve mutluluğu için tüm imkanları halkına sunmaya devam etmektedir.

Sayın Valimiz Ali Mantı'nın Ziyareti

Sayın Aksaray Valimiz Ali Mantı, Kasabamızı ziyaret ederek bizleri mutlu etmiştir. Kasabamız ile ilgili gerekli bilgileri aldı. Başkanımız Dursun ESER'e görevinde başarılar diledi.

Başkanımız Halkımızla Beraber.

Başkanımız Sayın Dursun ESER, halkımızla birlik ve beraberlik mesajları vermeye devam ediyor.

Bağlıkaya Beledeyesi Resmi Web Sayfamıza Hoşgeldiniz...

blog

Bağlıkaya Belediyesi içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları devam etmektedir. Kasabamızın sağlık sorunlarından biri olan içme suyu şebeke hattı

Yenileme çalışmaları devam etmektedir. Sağlık önemlidir ve biz halkımızın sağlığı bizim için önceliklidir.

Daha Güzel Bir Bağlıkaya İçin

Kasabamız ile ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sizler de bu gelişmenin içinde olmak isterseniz, bizimle paylaşımlarınızı yapabilir katkı sağlayabilirsiniz.

Resmi Facebook Sayfamız Güncellenmiştir... TIKLATINIZ